sábado, 15 de noviembre de 2008

Posa't en forma i ajuda a restaurar el paisatge de la Serra

Ja saps que si vols gaudir d'uns dies d'activitat fisica a la muntanya...tens a la teva disposició el modern complex d'Agrofitness del Barranc de Biniaraix...??
Ara toca arreglar marjades. Ens ajuden en Lluc Mir i la seva colla, els famosos 'Arrels de Pedra', que a les nits organitzen sarau de percusió i guitarra d'allò mes salat.
Aqui podeu veure com ho varem fer per arreglar dues marjades...



A principis de 2008 varem fer una poda de les oliveres i una bona llaurada (feia mes de 50 anys que no es llaurava!) a una part de les marjades, gràcies a la determinació i energia den Joan Corcoles (i les 'Corcolettes' ;-P ). Com podeu veure a les fotos, can Garbulla quedarà fet una patena!



Algun dia tendrem olives a bastament com per fer oli a la tafona tradicional de Pedruixella:


L'helicopter ja és una eina de feina habitual al Barranc. Ara s'està usant per dur materials i retirar runa de les obres de restauració de la canal de la font del verger i de canvi de la tuberia.



Els barranquers varem ser pioners i ja fa temps el varem emprar per dur materials per fer petites reparacions a les cases. En varem fer un relat i un petit album de fotos de la primera i la segona vegada que va venir.

Aqui teniu informació general sobre el Barranc

No hay comentarios: